Terminy, jeśli o nie chodzi, to ja nie będę mógł grać o czasie podanym w wykazie. Mam czas rano, albo w nocy. Proponuje rozegranie części meczy jutro, bo w weekend przeważnie jest najwięcej czasu wolnego. Z moim przeciwnikiem już się skontaktowałem. Jeśli nie będzie odzewu od miwol95 to co wtedy?
Jeśli ustalicie wspólny termin, wysyłacie do mnie maila/PW z datą terminu (obydwaj z tą samą) i zobaczymy co da się zrobić. Jeśli się nie uda, to jak w dniu pojedynku nie będziesz dostępny, odpadasz. Było napisane, że mecze będą rozgrywane od poniedziałku do piątku (z którego w końcu zrezygnowaliśmy) o 20:00.
Mnie tam godziny pasują, chociaż dziwię się że nie zaczęliśmy np. jutro. Natomiast nadal zastanawia mnie kto kogo pierwszy zaprasza?
Plan był taki, że od poniedziałku do czwartku odbywają się walki, potem rozlosowanie i ustalenie par w następnym etapie, zostaje trochę czasu na ew. przesunięcia terminów.
Co do tego, kto kogo zaprasza, będzie to już ustalone przed walką (zadecyduje o tym dostępny moderator/administrator).