Siemanko.
Mam na imię Mieszko, w sierpniu skończę 21 lat, mieszkam w Warszawie, studiuję zaocznie resocjalizację, a w tygodniu pracuję (praca biurowa).
Jestem osobą (zdaje się) miłą i towarzyską, aczkolwiek potrafię być złośliwy :> Ah, i jestem bardzo niecierpliwy... i nieśmiały.
Lubię:
- gry komputerowe - szczególnie RPG - kilka ulubionych pozycji: Mass Effect 1 i 2, oba KotORy, Dragon Age Origins i 2, seria Gothic (a przynajmniej do trójki, bo już dodatek do niej oraz Gothic 4, czyli Arcania robione przez inne studio są słabe), seria The Elder Scrolls, seria GTA, seria Devil May Cry, Force Unleashed 1 i 2, Warcraft 3 i FIFA (obecnie 12)
- dobre filmy (z SW i LotRem na czele)
- dobre książki (szczególnie fantasy i s-f) - oczywiście LotR i Wiedźmin, poza tym książki SW; ostatnio z kolei skończyłem 3 tom serii "Pan Lodowego Ogrodu" Grzędowicza i był jak zwykle świetny, obecnie wziąłem się za "Force Unleashed"
- sport (głównie piłka nożna - jestem fanem Chelsea Londyn), bardzo lubię też formułę 1, oglądam i pogrywam też sporadycznie w siatkę
- anime
- słodycze! =)
- szybkie samochody
- no i piękne dziewczyny

Jeśli chodzi o MMO, to swoją przygodę z nimi zacząłem poprzez Lineage'a 2, w którego grałem długo, bo ponad 2 lata. Następnie za namową znajomych przerzuciłem się na WoWa, w którego gram do tej pory na serwerze Aszune w gildii Origin (głównie raiduję, ale mam też postać czysto pod pvp). Ponadto grałem w Warhammera Online, jednak praktycznie brak pve oraz pvp opierające się głównie na massive pvp nie przytrzymało mnie na dłużej przy nim. Testowałem również Aiona i Rifta gdy wchodziły na rynek, jednak nie wciągnęły mnie za bardzo obie pozycje (chociaż przyznam, system rozwoju postaci z Rifta jest świetny).
No, to chyba tyle

Edit: ups, zapomniałem o muzyce, a bez niej przecież ciężko żyć ^^ - głównie trance i drum'n'bass oraz rock alternatywny, ale z innych gatunków też jest po kilku artystów, których słucham.