Aż musiałem sobie założyć konto:D - Witam!
Od czasu przerwy po stracie 6 lat z życia i 2ch związków przez maxymalne wkręcenie w Lineage 2, pierwsze newsy na temat MMO w Uniwersum Gwiezdnych Wojen (Star Wars jak kto woli, brzmi smaczniej:D) przyjąłem bardzo ciepło, wręcz porządanie:D
Jako że gra jest bardziej WoW' owa, stanowiło to dla mnie drobniutkie trudności na starcie, ale teraz jestem mega wkręcony! Fabuła w MMO na takim poziomie? BOMBA!

Mam dopiero 45 lvl więc pewnie do tej pory spotkałem się tylko z drobnymi bugami, które nie przeszkadzają mi aż tak żeby wylewać jakieś gorzkie żale, ani narzekać na BioWare. Uważam że ta ekipa udowodniła przez swoje poprzednie produkcje, że farsy robić zamiaru nie ma. Wiadomo, są świeżakami na rynku MMO, ja OSOBIŚCIE daje im czas, ale oczekuję też lepszego supportu, co pewnie przyjdzie swoją drogą. (Może szybciutko jeśli poczują dość wcześnie i mocno wściekły oddech graczy na plecach i ukłucie w portfelu)
Może i jestem naiwniakiem, bo to wszystko tylko BIZNES, ale ufam tej ekipie, która udowodniła mi, że potrafi robić dobre gry. Nie zamierzam zachowywać się jak obrażony nastolatek i odcinać subskrypcji bo to bo tamto. Dla mnie jest jasne, że im to wsparcie jest potrzebne tak bardzo jak nam Community Support. Zadałem sobie pytanie, czy ta gra, w tym a nie innym uniwersum, zrobiona tak a nie inaczej, jest warta moich ok. 50 zł miesięcznie, i odpowiedziałem sobie twierdząco.
Moim zdaniem mało jest gier, tym bardziej MMO z tak rozbudowaną fabułą, która (może tylko mnie :C ) wkręca jak żadna gra na pc od lat! Może mnie to czynić fanboy' em, bo zawsze lubiłem Star Wars, i całą otoczkę tego uniwersum.
Wiem, że gra ma do tej pory nadal sporo bugów itp, tak już jest, i to twórcy mogą coś w tej sprawie zmienić, a zdaje mi się że nie pozostają bezczynni.
Co do Maintenance mam mieszane uczucia, ale wierzę, że to wszystko ma czemuś służyć, co się przełoży na pozytywny efekt - dla nas, graczy.
Zamiast narzekać czy prowadzić do niczego nie prowadzącą (paradoks?) dyskusję, chciałbym zrobić coś kreatywnego, i pomóc Twórcom, co też do tej pory robiłem zgłaszając drobne bugi itp, a teraz pozostaje mi tylko wspierać ich finansowo i mieć nadzieję, że nadal są to ludzie którzy robią tą gre nie tylko dla pieniędzy i jest w tym coś więcej, a także czekać na efekty!
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!

P.S. Nie zjedzcie mnie na starcie