Autor Wątek: Game Update 1.1 - "Rise of Rakghouls"  (Przeczytany 4349 razy)

Offline kazikosky

• Żołnierz
  • *
    • Dark Side
  • Klasa: Smuggler - Gunslinger
  • Nick: Miszcz
  • Serwer: Basilisk Droid
Odp: Game Update 1.1 - "Rise of Rakghouls"
« Odpowiedź #175 dnia: Styczeń 19, 2012, 21:15:18 pm »
W mmo nie ma takigo czegos jak Skill :D  klasa>gear>skill
Wkurw... mnie takie cos jak ressi,albo absorb damejdza :D Powinno byc jak w Vanill wow,wszyscy by sie łan szotowali i bylby FUN,nawet gracze PVE mogli by sobie w soim gearze z radiow powalczyc,a tak..to kazdy wie jak jest. Ile kolo ma resi z najlepszym ekwipunkiem w grze?

Offline Ingen175

• Gildia Letalis
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
  • Gildia: Letalis
  • Klasa: Smuggler - Scoundrel
  • Nick: Booster Terrik
« Odpowiedź #176 dnia: Styczeń 19, 2012, 21:15:32 pm »
Twórcy to pół biedy. Gorsi sami gracze. Założyłem sobie postać po Imp stronie i naczytałem się na generalu na Empire Fleet tych "przechwałek" jacy to są przekozaccy i genialni. Nie dają Republice wyjść z bazy, i ile to każdy zabił graczy na spawnie.  Nie wspominając o tym ,że dopiero moja obecność po tamtej stronie uświadomiła mi jak wielu jest Sorców.

I tu pytanie do impkow noobków. Czy wy nie potraficie grać innymi klasami. Niższe Iq zmusza was do spamowania "Force Lightning" ? Bo do tego sprowadzał się huttball. Swoją drogą musi być wam strasznie nudno grać w kółko z innymi imperialami.

Offline skomer

• Moderator Globalny
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Jedi Consular - Sage
« Odpowiedź #177 dnia: Styczeń 19, 2012, 21:32:29 pm »
Fajnie było czekać na grę 4 lata, jarać się każdym nowym leaked footage a teraz dostac od BioWare i EA w ryj i wiadomosc "Nie będzie sprawiedliwosci na serwerze bo nie mozemy sobie pozwolic na strate więcej pieniędzy i graczy " .

Nic sie nie zmienilo, dalej nie da sie wyjsc z bazy na Ilum, a exploitu Valoru nikt nie cofnie : ]

Lepiej wylacze komputer bo zaraz zacznę bluzgać po graczach Imperium, bohaterach i pro graczach ktorzy w piekny i uczciwy spokoj nabijali i nabijają valor. EA i BioWare moge porownac do Pepe z wczorajszego meczu z Barceloną ? Jak sie to dla niego skonczylo ? Real przegral mecz, tak samo EA i BioWare straci zaufanie graczy i znow z 'najlepszego mmo' w historii zostaną z 300 tysiącem graczy po jakims czasie.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2012, 21:39:31 pm wysłana przez skomer »

Offline Mssg

• Żołnierz
  • *
  • 74W4FFS28FG
    • Light Side
  • Gildia: Raven
  • Klasa: Wojownik Sith - Juggernaut
  • Serwer: Ahto City
« Odpowiedź #178 dnia: Styczeń 19, 2012, 21:59:10 pm »
Fajnie było czekać na grę 4 lata, jarać się każdym nowym leaked footage a teraz dostac od BioWare i EA w ryj i wiadomosc "Nie będzie sprawiedliwosci na serwerze bo nie mozemy sobie pozwolic na strate więcej pieniędzy i graczy " .

Nic sie nie zmienilo, dalej nie da sie wyjsc z bazy na Ilum, a exploitu Valoru nikt nie cofnie : ]

Lepiej wylacze komputer bo zaraz zacznę bluzgać po graczach Imperium, bohaterach i pro graczach ktorzy w piekny i uczciwy spokoj nabijali i nabijają valor. EA i BioWare moge porownac do Pepe z wczorajszego meczu z Barceloną ? Jak sie to dla niego skonczylo ? Real przegral mecz, tak samo EA i BioWare straci zaufanie graczy i znow z 'najlepszego mmo' w historii zostaną z 300 tysiącem graczy po jakims czasie.

Ja gram po stronie Imperium i też nie podoba mi się to, że stoję pod waszą bazą i nic nie robię... Kilka razy próbowałem z gildią odciągnąć random ppl od waszego wejscia aby trochę powalczyć ale niestety random to random i ma na wszystko olewkę.   :'(
Gildia Raven rekrutuje graczy chcących grac H-PvP w GuildWars2. Podania proszę składać na http://www.gildia-raven.net.pl/

Offline Kola

• Dowódca
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Jedi Consular - Shadow
« Odpowiedź #179 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:02:34 pm »
Twórcy to pół biedy. Gorsi sami gracze. Założyłem sobie postać po Imp stronie i naczytałem się na generalu na Empire Fleet tych "przechwałek" jacy to są przekozaccy i genialni. Nie dają Republice wyjść z bazy, i ile to każdy zabił graczy na spawnie.  Nie wspominając o tym ,że dopiero moja obecność po tamtej stronie uświadomiła mi jak wielu jest Sorców.

I tu pytanie do impkow noobków. Czy wy nie potraficie grać innymi klasami. Niższe Iq zmusza was do spamowania "Force Lightning" ? Bo do tego sprowadzał się huttball. Swoją drogą musi być wam strasznie nudno grać w kółko z innymi imperialami.

Zal Tobie,ze nie jesteś sorkiem...bo nie rozumiem?
Zawsze lubiłem grać magami w każdej mmo i jak widać mag ma wielu zwolenników.Może napisz ticket do firmy,żeby zlikwidowała tą klasę bo błyskawice się nie podobają
i za często ginę od Sorka.. :o

Offline Ingen175

• Gildia Letalis
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
« Odpowiedź #180 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:02:50 pm »
Wymówki i wymówki. Zrobiono fotkę waszego szefa i innych członków  gildii w środku naszej bazy wczoraj.
Sith Empire podobnie. W niczym nie jesteście lepsi od tych randomów.

W każdym razie ja nie chcę byś dla kogoś fragiem, dlatego Ilum mam zamiar omijać z daleka.

Proponuję zrobić ustawki gildiowe na jakiejś planecie. 20 vs 20 czy coś. Bo więcej tylko przeciąży ten biedny silnik graficzny.

Up. Tak się składa ,ze zrobiłem sobie Sorka po stronie imperium. I czuję tę "moc". Mogę spamować Force Lightning. 
A w grach mmo zwykle grywałem magiem lub czymś z pogranicza maga i warriora - w Conanie Priest of Mitra i Tempest of Set, w Warhammerze Warrior Priestem a także Sorcerem, w Rifcie gram Clerykiem.
Daruj sobie takie teksty.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2012, 22:05:15 pm wysłana przez Ingen175 »

Offline Mssg

• Żołnierz
  • *
  • 74W4FFS28FG
    • Light Side
  • Gildia: Raven
  • Klasa: Wojownik Sith - Juggernaut
  • Serwer: Ahto City
« Odpowiedź #181 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:07:15 pm »
Wymówki i wymówki. Zrobiono fotkę waszego szefa i innych członków  gildii w środku naszej bazy wczoraj.

W każdym razie ja nie chcę byś dla kogoś fragiem, dlatego Ilum mam zamiar omijać z daleka.

Proponuję zrobić ustawki gildiowe na jakiejś planecie. 20 vs 20 czy coś. Bo więcej tylko przeciąży ten biedny silnik graficzny.

A co mieliśmy zrobić? Każdy chciał zdobyć trochę valoru oraz daily questa... próbowaliśmy wycofać randomy kilka razy niestety się nie udało... mieliśmy stać daleko i patrzeć się jak inni nabijają valor oraz daily? =(  Sith Empire posiada 2 gildie z ponad 700 memberami... ja na nich raczej nie zwracam większej uwagi bo itak są wszędzie.

BioWare nawaliło i rozumiem irytacje republiki...
Gildia Raven rekrutuje graczy chcących grac H-PvP w GuildWars2. Podania proszę składać na http://www.gildia-raven.net.pl/

Offline Kola

• Dowódca
  • *
    • Light Side
« Odpowiedź #182 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:14:27 pm »

Up. Tak się składa ,ze zrobiłem sobie Sorka po stronie imperium. I czuję tę "moc". Mogę spamować Force Lightning. 
A w grach mmo zwykle grywałem magiem lub czymś z pogranicza maga i warriora - w Conanie Priest of Mitra i Tempest of Set, w Warhammerze Warrior Priestem a także Sorcerem, w Rifcie gram Clerykiem.
Daruj sobie takie teksty.

No dobrze,wiec gratuluje nowej postaci ale nie bardzo rozumiem Twój tekst z poprzedniego posta o inteligencji itp.
Ale olać to..i co do FL i spamowania tego skilla tak sie składa,ze częstotliwość uzywania zależy od buildu.Mam taki build który dzięki spamowaniu FL daje mi dużą szanse,ze następny force atak będzie instantem i do tego 20% mocniejszy.Mam nadzieję,ze teraz rozumiesz dlaczego tak uparcie wszyscy sorkowie spamują ten nieszczęsny FL :D

Offline Forfiter

• Strażnik
  • *
    • Dark Side
  • Gildia: Sith Empire
  • Klasa: Łowca Nagród - Powertech
  • Nick: Forfiter
« Odpowiedź #183 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:42:57 pm »
Ingen 175 najwyzszy czas dorosnac i przestac pier... bez sensu jak to Imperium bije mnie na respie, a jesli nie to wylacz komputer wez zabawki i idz sie pobaw z kolegami do piaskownicy o ile ich wogole masz!

Kogo to obchodzi ze masz jakies durne screeny albo ze zrobiles sobie sorca?

Kazdy dobrze wie ze nie ma balansu ale mamy juz dosyc twoich durnych tekstow wiec wrzuc na luz i odejdz od kompa :P

Pierwsze ostrzeżenie. Użyj takich słów jeszcze raz to z automatu masz 20%. ~ Set Gast
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2012, 23:55:14 pm wysłana przez Set Gast »

Offline Borek

• Mistrz Jedi
  • *
    • Light Side
« Odpowiedź #184 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:53:46 pm »
"Troll Wars: Siths Gone Wild" xD

Odwieczna wojna między ludźmi wybierającymi/grającymi FotM, a tymi, którzy mają im to za złe i brzydzą się rerollem na imba klasę/profkę (vide biochem, tak przy okazji :P).

Ech, dziewczyny, powielacie schematy, nuda...

Offline Ingen175

• Gildia Letalis
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
« Odpowiedź #185 dnia: Styczeń 19, 2012, 23:28:50 pm »
Proszę, pyskacz z jednym postem. Japę otwiera bo gra po stronie Imperium.
Zamieńmy się rolami, postaw się w sytuacji Republiki. Wczoraj i dziś.
Taka mała prośba.

A to ,ze gra jest niezbalansowana nie  oznacza że ilum musi takie być. Wystarczy wprowadzić zasadę że na jednej instancji może się zmieścić 100 imperiali i 100 republikanów.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2012, 23:36:41 pm wysłana przez Ingen175 »

Offline Set Gast

• Moderator Globalny
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
  • Nick: Set Gast
« Odpowiedź #186 dnia: Styczeń 19, 2012, 23:53:14 pm »
Panowie, weźcie się wody napijcie, śniegiem natrzyjcie. Co Wy chcecie od graczy imperium? Dostali event i spoko, miejcie godność i honor. Oni go mieć nie muszą. Sami podgrzewacie temat, a potem lecą bluzgi, część ucieka, część dalej kontynuuje wątek... Jak tak dalej będzie to forum przez warn'y straci aktywność bo to jest chore jak sami się wzajemnie nakręcacie. Zamykam temat i koniec tej bezsensownej, negatywnej dyskusji.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2012, 00:10:00 am wysłana przez Set Gast »

Offline Avatarus

• Administrator
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Żołnierz - Commando
  • Nick: Avatarus
« Odpowiedź #187 dnia: Styczeń 20, 2012, 00:12:55 am »