Autor Wątek: LETALIS Rekrutuje! [Basilisk Droid]  (Przeczytany 27322 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline efrem

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Rycerz Jedi - Guardian
  • Serwer: Basilisk Droid
Odp: LETALIS Rekrutuje! [Basilisk Droid]
« Odpowiedź #200 dnia: Styczeń 09, 2012, 11:38:13 am »
Nick: Efre
Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank):  Tank - Jedi Guardian
MMO w jakie grałeś (nazwy gildii w jakich grałeś):

Od ponad 4 lat grałem aktywnie w World of Wracraft, przez te wszystkie lata byłem w wielu gildiach najważniejsza z nich to Corpse Busters na BL (byłem tam officerem oraz zarządzałem tankami) obecnie moja postać jest w gildii Argentum Astrum. W wowie grałem głównie jako tank (piszę głównie gdyż był to mój main ale miałem jeszcze hm... "kilka" altów), wyczyściłem cały content WOTLK (zarówno na norm jak i hc - hc bez LK), w Cata raidowałem tylko do Ragnarosa (of też padł). Obecnie nie gram już w wowa i raczej nie zamierzam wracać.

Rift - grałem przez parę miesięcy, niestety gra umiera i jest coraz mniej ludzi do grania (ofc, grałem jako tank :))

Parę lat temu grałem L2 ale to tylko epizod

Dlaczego chcesz wstąpić do nas:

Jeżeli chodzi o SWTOR to gram w tę grę dopiero od wczoraj, czyli jestem na samym początku. Chciałbym dołączyć do Waszej gildii ponieważ jest ona bardzo przyjazna nowym graczom oraz skłonna do pomocy (sądzę tak po opisie który jest na początku tego tematu). Interesuje mnie głownie PVE i jestem zawsze chętny na nowe wyzwania.

Kilka słów o sobie:

No to tak w skrócie, mam na imię Krzysiek i interesuje się grami MMO oraz RPG. Słucham różnego rodzaju muzyki (HH, dance, pop). Lubię sport głównie piłkę nożną oraz snowboard (w okresie zimowym w weekendy może mnie nie być w grze). Obecnie studiuję informatykę i... jeszcze mogę tak dużo pisać o sobie, ale lepiej żebyście mnie poznali in-game :D

[admin]Witamy w Letalis![/admin]
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2012, 18:25:58 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Dens4Dens

• Strażnik
  • *
    • Grey Side
  • Klasa: Wojownik Sith - Juggernaut
« Odpowiedź #201 dnia: Styczeń 15, 2012, 15:09:26 pm »
Nick: Dens ( na bazylisku główna postać to Den's )
Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank):  Healer - Commando ( Den's ) [niedługo 50 lvl)
Następnie zamierzam trzecia postać zrobić gdyż mam już 2 postacie 50 lvl (jedna w imperium sith marauder a druga powyżej wymieniona).
Myślę, że następnie zrobię grubego jedi guardiana [tanka]. :D

-Tibia- (pierwsze mmo - 5 lat temu)
-kilka mniejszych mmo
-WoW (krótko)
-Maple Story
-rok przerwy od mmo ogólnie
-SWTOR

Często widzę członków z waszej guildi czy przy heroicach czy fp i wrażenie miałem pozytywne. Przez co także mogę stwierdzić, iż jesteście liczną grupą dzięki czemu bym miał ułatwioną możliwość raidowania. Po prostu będąc w dobrej guildi będę mógł wynieść jak najwięcej z tej gry.

Kilka słów o sobie:

Jestem Dens. Uwielbiam przeglądać Reddita o swtorze. Planuję zrobić 4 postacie z 50 lvl w republice. IRL kończę liceum i potem na studia. Lubię muzykę, jak każdy. Potrafię zachować spokojną głowę w różnych sytuacjach. Liczę, iż updaty w swtorze będą dobre bym miał motywacje grania w niego przez co najmniej jeden rok. :) Oczywiście mam mikro by raidowanie było milsze. :)

[admin]Niestety podanie zostało odrzucone.[/admin]
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2012, 15:05:33 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline pylonpl

• Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Rycerz Jedi - Sentinel
  • Nick: pylonpl
« Odpowiedź #202 dnia: Styczeń 17, 2012, 23:22:11 pm »
Nick:pylonpl

Jaką postacią grasz: jedi sentinel 20lvl DPS

MMO w jakie grałeś
-WOW Warrior dps 2 lata na serwerze Sunwell. gildia schwff around the corner
-DC universe online(ps3)

Poniewaz zależy mi na przynależności do grupy osób gdzie panuje miła, kulturalna atmosfera  oraz którymi miło będę mógł spędzić czas. Jako że nie mam dużego doświadczenia liczę również na pomocne rady i wskazówki, jednocześnie starając się zawsze jak najwięcej pomagać gildii. Wasza gildia wydaje się również profesjonalna, ze zdrowym podejściem.Chciałbym również grać z ludzmi którzy będą gotowi poświęcić 30 minut swojego czasu gry na pomoc mimo, iż nie będzie im to po drodze. 

Kilka słów o sobie:
Nazywam się Paweł.Pochodzę ze Sląska(nie dotyczy Sosnowca).Chodzę do liceum.Moją wielka posja jest granie w tenisa.Uprawiam ten sport od 9 lat.Oprócz grania w tenisa lubię  grać na komputerze i na konsoli(Ps3),słuchać muzyki(Rap,rock),czytać ksiązki(kryminały,sensacja).
A to filmik o mnie :)
ATHENE: Ode To Pwning

[admin]Rozbuduj podanie.[/admin]

Zrobione :)

[admin]Niestety większość gilidii była na NIE, a to dlatego, że już dawno temu ogłosiliśmy, że DPS'ów nie przyjmujemy.[/admin]
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2012, 17:20:09 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Nitjsefni

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Grey Side
« Odpowiedź #203 dnia: Styczeń 18, 2012, 12:35:59 pm »
Nick:
Tohimon

Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank):
Vanguard, raz tank, raz dps. Robię średnio 4 resety talentów dziennie :F

Pierwszą grą, która umożliwiła mi grę w sieci było Diablo II. Grałem tam barbem ale z racji tego, że była to moja pierwsza postać to jako niedoświadczony gracz niezbyt dobrze rozwinąłem jej umiejętności ;) Przesiadłem się na asskę i nią grałem już do końca mojej diabelskiej kariery, którą zresztą z sentymentem wspominam.

Z D2 pożegnałem się po tym, jak usłyszałem o World of Warcraft. Były to czasy bety, ale privy również zaczęły się wynurzać z głębin i to na nich właśnie zaczynałem swoją przygodę z tym mmo. Grałem w niego aż dokońca 2010  (tak na oko), z czego ostatnie 4 lata na globalu. Z racji tego, że uwielbiam „indiańskie” klimaty, motywy natury itp. moją postacią był szaman- tauren szaman :]. I tylko on. 80% czasu jaki spędziłem na grze grałem jako healer- głównie PVE, ostatnich kilka miesięcy PVP. Z PVP w WoWie zawsze był taki problem, że na bg (na BLu) długo się czeka i jest to strasznie irytujące i zniechęcające. Z samego WoWa zrezygnowałem z powodu ostatniego dodatku. W Cata trochę pograłem, wylvlowałem 2 alty i koniec, nuda. Tęsknię za starym dobrym TBC...

Wspomnieć należy również, że miałem mniej więcej 6-7 miesięczną przerwę od blizzardowskiego mmo zanim jeszcze przeszedłem na globa. Wtedy właśnie miałem romansik z Guild Wars. Spodobała mi się klasa Mesmera i to nią grałem. Sama gra jest bezapelacyjnie jedną z lepszych jakie kiedykolwiek widziałem. Mimo że jest to cRPG a nie prawdziwe MMO, to sama rozgrywka dostarczała naprawdę masę zabawy. Developer w fajny sposób podchodził do tematu. Ostatecznie jednak konto do GW sprzedałem- zbierałem na gitarę, na którą byłem ostro napalony :P, a że grać w coś musiałem to wróciłęm do WoWa.
W lutym 2009 miałem kolejną przerwę, przestałem grać. Zacząłem szukać jakichś substytutów co by zaspokoić MMoGłoda.

Wygrzebałem gdzieś w necie info o EVE Online i od razu spodobało mi się to uniwersum. Grałem trzy miesiące i muszę przyznać, że w moim mniemaniu jest to najlepsza gra MMO ever. Ma tyle opcji co reszta gier tego typu razem wziętych. Jest po prostu niesamowita! Wolność wyboru, rozwoju, brak narzucających schemat gry klas daje graczom poczucie niesamowitej wolności. System rozwoju skilli jest taki jak w grach przeglądarkowych. Odpalasz opracowywanie umiejętności, wyłączasz gre i możesz iść spać. Rozwój umiejętności dzieje się w czasie rzeczywistym i w późniejszym okresie gry może trwać nawet kilkanaście dni. Preferuję system, w którym siła i użyteczność mojej postaci jest proporcjonalna do czasu jaki poświęciłem na jej rozwój. W EVE czy grasz mało, czy grasz dużo i tak musisz poczekać te xx dni na opracowanie umiejętności- i nic tego nie zmieni, ale w sumie aż tak mi to nie przeszkadzało. Dlaczego przestałem grać? Dobre pytanie, sam nie wiem :C...

Kolejną grą było Lord of the Rings Online. Zagrałem w nią głównie dlatego, że jestem fanem Tolkiena. Gdy miałą miejsce premiera tej gry, raczej niechętnie byłem w stosunku do niej nastawiony, a to za sprawą kilku kontrowersyjnych rozwiązań- żeby długo nie szukać, pierwszy i najważniejszy to obecność tylko jednej w pełni grywalnej frakcji. Nie ma tej złej strony. A Śródziemie to przecież wojna, walka ze złem, dlatego nie rozumiem dlaczego developer tak uprościł pvp. No ale bądź co bądź, w LotRO zagrałem i ogólnie mi się podobało (a grałem captainem). Bardzo fajnie rozwiązali motyw talentów, zastępując je systemem traitów. Naprawdę masa świetnych pomysłów, bardzo fajne PVE. Średnio mi się tylko podobała oprawa audio- spodziewałem się raczej soundtracku rodem z filharmonii a nie gry na cymbałkach. Powód opuszczenia tego uniwersum? Ludzie. Atmosferę w MMO tworzą w dużej mierze gracze. W samym LotRO grało niezbyt dużo Polaków (a przynajmniej grało zanim wprowadzili f2p), w sumie jedna duża i 2-4 pomniejsze, liczące się na rynku kinshipy. Ja trafiłem w sumie przez przypadek, do tej niby największej, przynajmniej tak mi wmawiali. Organizacja kinu była tragiczna, jakby powstał 2 dni temu (najbardziej amatorska gildia w jakiej było mi dane się znaleźć). Ale to akurat nie był główny minus. Nie spodobała mi się ekipa- tworzyli ją głównie jacyś tacy zdrewniali ludzie (oczywiście było kilka wyjątków, ale kilka to za mało), z pseudo luzem, wymuszonym śmiechem.  Do tego ta dziewiczo-klasztorna atmosfera, katastrofa.  Myślę, że ci ludzie zamiast tokena do logowania używali różańca. Grałem w różne mmo i grałem z różnymi ludźmi, w różnych gildiach ale takiej masy snobów zgromadzonych w jednym miejscu nie widziałem jak żyję. To co im wychodziło najlepiej to opowiadanie sucharów z których tylko oni potrafili się śmiać. W zasadzie nie miałęm dokąd pójść więc poprostu przestałem grać. Można sobie wyobrazić jak negatywne wrażenie zrobili na mnie skoro to było głównym powodem zaprzestania gry. Gdybym trafił na inną ekipę pewnie grałbym do dzisiaj. Ostatecznie więc postanowiłem z bólem serca opuścić Władce pierścieni i jego Nazgule. (nazwy kina nie będę w podaniu podawał, przynajmniej narazie, ale jeżeli jest to istotne, napiszę ;))

Kolejnym mmo był Warhammer Online. Większość życia (chodzi o WoWa) grałem PVE, a WAR spodobał mi się ze względu na maxymalny nacisk na tryb PVP. Swoją drogą właśnie owe PVP bardzo mi się w tej grze podobało. Mimo średniego zbalansowania klas to zabawy było naprawdę dużo. Open RVR jest niesamowity, choć nie wątpię, że z czasem mógłby się znudzić. Najpierw grałem shamanem- healer, potem przesiadłem się na marudera-mele dps. Pierwszy raz grałem mele dpse i bardzo mi się podobało :] Ekipa też naprawdę świetna. Ludzie, których priorytetem był rozwój. Podobało mi się ich podejście, poczucie humoru, wyluzowana atmosfera. Każdy jednak zdawał sobie sprawę, że to od niego zależy jak gildia będzie postrzegana na serverze, tymbardziej że nie było nas zbyt wielu. Wiedzieli kiedy jest czas na jaja, a kiedy na spinanie pośladów. Do tego bardzo pomocni.

Minusy gry to przede wszystkim spora ilość bugów i powolny system ich naprawiania, do tego łatwo odnieść wrażenie że gra została olana przez developera. Kolejny aspekt, który nie był fajny to długie czekanie na sc (takie instancjonowane pola bitew). Nudziło mnie czekanie 20 minut po to żeby pobawić się 10 minut. Minusem był też średni endgame. Fakt- niesamowite pvp, tyle że niezbyt urozmaicone. To jest fajne jak grasz 3 meisiące, później zaczyna się nuda. Brakuje mi rankingów, gra jest strasznie anonimowa, nie widać jednostek, małych grup, ale całą masę, frakcję jako całość. Mało indywidualności. Mimo minusów gra mi się bardzo podobała, ale nie na tyle aby dalej w nią grać i płacić za nią pieniądze.
Dalej nastąpiła ponad półroczna przerwa od jakichkolwiek mmo.

Przez ostatnich kilkanaście miesięcy próbowałem wrócić do wowa, jednak bezskutecznie, gra nie sprawiała mi już żadnej przyjemności, nawet mimo nowego dodatku. Nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy, że kiedykolwiek ta gra mi się znudzi. Nawet nie próbuję się zastanawiać ile godzin jej poświęciłem. Aktualnie WoWa nawet nie mam na dysku.
Teraz jak wiadomo, gram w TORka

Bo was znam i wy znacie mnie ;) Pel'mar zrekrutował mnie w wasze szeregi, a moje życie odmieniło się kiedy zobaczyłem wypełniony mocą nick... Mokrakasia Ichuj! Od tamtej pory wiedziałem, że muszę za nim podążać.

Kilka słów o sobie:
Jestem człowiekiem, mam na imię Adam, lubię kwiaty i inne zwierzęta, i nie tylko głaskać. W nocy śpię a w dzień już nie, ale czasem tak. Mam psa, nie mam kota. Miałem rybki ale umarły. Klocki lego sprzedałem bo zbierałem na gitarę. Obroniłem licencjat który nawet sam napisałem, znaczy przepisałem. Teraz sobie gram i jest śmiesznie, chyba że nie jest śmiesznie bo jest smutno albo się zdenerwuję bo przegrywam huttballa.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2012, 15:01:36 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Dreamfas

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Jedi Consular - Sage
  • Nick: Dreamfas
« Odpowiedź #204 dnia: Styczeń 18, 2012, 17:15:17 pm »
Nick: Dreamfas

Jedi Consular , obecnie 20 lvl,  od samego początku nastawiam się na healera .

World of Wracraft grałem w niego ponad  pięć lat na serwerze Draenor  gildia Husaria .Moją  postacią  był paladyn healer pvp/pve .
Battle Star Galactica Online  , serwer Tauron gram od samego  początku "closed bety"

Liczę na długą, wspólną i bardzo dobrą  zabawę , która będzie  uwieńczona sukcesami w grze . Mam nadzieję że jako gildia jesteście w obecnej chwili  bardzo dobrze zorganizowani a osiąganie celów  w grze przynosi Wam ogromną  frajdę . Dlatego chciałbym teraz uczyć się od Was  i wspólnie poznawać STWOR.

Kilka słów o sobie:
 Mam na imię Tomek i mieszkam w Częstochowie a  nałogowym graczem jestem  już od bardzo wielu lat  8) .
Uwielbiam fantastykę i fantasy . Jako osoba czy kolega gry -  jestem człowiekiem  na  którego  zawsze można liczyć a gdy już dogłębnie poznam  tą grę i polubię ludzi  ze wspólnej zabawy to na pewno zagoszczę w Waszej gildii na ładnych parę lat :) .
W razie  dodatkowych pytań,   chętnie na nie  odpowiem .

Pozdrawiam Wszystkich Tomek/Dreamfas 

« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2012, 15:02:44 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Aliozo

• Gildia Letalis
  • Żołnierz
  • *
    • Light Side
    • Letalis
  • Klasa: Żołnierz - Commando
  • Nick: Aliozo
« Odpowiedź #205 dnia: Styczeń 26, 2012, 17:34:39 pm »
Nick:
Aliozo

Trooper,Commando - Heal

To juz chyba bedzie 10 lat odkad zaczalem grac w MMO. Zaczelo sie od Mu poprzez Knight Online. Potem na dlugo zagrzalem miejsce w guildii Bastion w grze WoW, otrzymalem tam range doradcy klas heal'ujacych. Po Classic'u odszedlem dodatek nie bardzo mi sie podobal. Zaczalem grac w LOTR nie na dlugo bo wrocilem do WoW'a. Pozatym gralem w Aion, Guild Wars, Warhammer Online, AoC, DC Universe, DnD Online.

Rozmawialem z Tigerdog i bardzo nam odpowiadaja zalozenia guildii.

Kilka słów o sobie:
Wiec nazywam sie Leszek mam 28 lat i aktualnie studiuje Grafike za granica.
Kobiet juz nie lubie bo mam zone   i wspaniala core  Oglnie ostatnio zajmuje sie grafika takze jezeli ktos by potrzebowal jakiejs rady to sluze pomoca. Ogolnie to uwielbiam muzyke. Spiewalem w zespole metalowym przez kilka ladnych lat a pozniej majstrowalem w innych gatunkach muzycznych. Aktualnie gram sobie na perkusji. Jakby ktos mial ochote posluchac szarpaniny jak mialem 18 lat to prosze http://lobotomia.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMTI2Nyx1dHdvciw3NTE3Lmh0bWw=
Drugi sposob na spedzanie wolnego czasu to oczywiscie granie. Nie ma jak TS, VT, Mumble i butelka Whiskey i rozwarzania po pijacku 
Czego nie lubie? Nie lubie ludzi, ktorzy sie wywyrzszaja, traktuja innych z pogarda. Nie lubie sportu bo skrecilem kolano i nie moge nic juz z tym poczac.
No to chyba na tyle.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2012, 20:12:29 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Yonki

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Żołnierz - Vanguard
« Odpowiedź #206 dnia: Styczeń 26, 2012, 17:49:04 pm »
Nick, klasa, level postaci?

Yonki (Trooper) 50

Wiek?
38

Na przestrzeni dobrych kilku lat grania (głównie WoW i trochę AoC) było tego sporo.
Najważniejsze z nich to:
Equilibrity - WoW serwer Burning Legion Ally
Quel Dorei – WoW serwer Auchindoun Ally
Furia – WoW serwer Chromaggus do tej chwili.
W WoWa już nie gram ale jeszcze mnie nie wywalili
W SWTOR IX Kohorta
rozstanie z gildia z powodu ogólnego nastawienia gildii na PVP i obowiązkowych !!!!! (długich i nudnych do tego) spacerków z salutowaniem.
Mnie jeden wystarczył żeby zrozumieć ze to nie gildia dla mnie.
Obecnie Out Of Space gildia spoko ludzie też ale za mało ich żeby cokolwiek sensownego zrobić nawet 8 poskładać był problem a że w MMO gram dla raidów głównie bo to największa frajda muszę się z ekipą rozstać gdyż widoków na poprawę sytuacji brak.

Mając 38 latek szukam gildii gdzie mogę spotkać ludzi z którymi mogę znaleźć wspólny język i dzielić nałogowe marnowanie czasu w MMO.  A poza tym gramy z fajną ekipą obecnie w Out Of Space jednakże jest nas po prostu za mało chcielibyśmy grupowo przenieść się do gildii która pozwoli normalnie pograć (czytaj zebrać co najmniej 8 chętnych i kumatych ludzi na ops.)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2012, 20:12:35 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Puppetmaster

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Grey Side
  • Gildia: Letalis
  • Nick: Puppetmaster
« Odpowiedź #207 dnia: Styczeń 26, 2012, 18:10:37 pm »
Nick:
Puppetmaster

Jedi Sage - Heal

WoW - http://www.warcraftrealms.com/charsheet/19636407
Rift - Royal Legion ( odszedłem bo atmosfera była niemiła).
Warhammer -Rift - Royal Legion(ludzie skonczyli i mało było już znajomych).
W lol'u gram jeszzce od czasu do czasu.

Koledzy z Op'sa dolanczaja wiec ide za watachą.

Kilka słów o sobie:
Jestem Piotr z Gdańska interesuje sie wszystkim co nie ucieknie przedemną ( rozwijam prędkość  25 km/h) . ram można powiedzieć od urodzenia bo zaczeło sie od grania na nerwach rodziców co potem przerodziło sie w granie na nerwach kolegom na boisku i nieraz objawia sie w grania jak już jestem zmęczony .Mojim ulubionym zajęciem jest Trollowanie  bo tylko to daje mi pelna satysfakcje na opsie jak ludzie  zamulaja oraz  szlifowanie mojej dysgrafi.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2012, 20:12:40 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Paul

• Gildia Letalis
  • Padawan
  • *
    • Light Side
« Odpowiedź #208 dnia: Styczeń 26, 2012, 22:30:13 pm »
Nick:
Tali'zorah
Jedi Sage - DPS
Lineage 2, Wow, Gw, Swtor  i dużo innych, Gildi troszkę było także nie będe wypisywał.
Znalazlem fajną paczkę ludzi którzy idą do waszej Gildi, także się wybieram razem z nimi.

Kilka słów o sobie:
Prywatnie to pracuje w sektorze IT, mieszkam na Śląsku. W wolnym czasie zazwyczaj gram ale ostatnio bardzo spodobało mi się jeżdżenie na nartach, tak więc w soboty daje czadu na stokach. Jeśli chodzi o MMO to jestem na pewno perfekcjonistą, staram się opanować moja klasę w każdym szczególe, poznać ją od strony praktycznej oraz od strony merytorycznej, w Wowie, częsta praktyką było zaglądanie na różne strony typu Elitistjerks.com, w celu poznania w jak najlepszy sposób mechaniki mojej postaci.

[admin]Witamy w Letalis! DPS, ale znajmości robią swoje ;P[/admin]
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2012, 20:14:18 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Azurat

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
  • The first step towards loyalty is trust.
    • Light Side
  • Klasa: Smuggler - Scoundrel
  • Nick: Azurat Hellsing
« Odpowiedź #209 dnia: Styczeń 27, 2012, 02:34:47 am »
Witam!

Nick: Azurat

Nazwisko rodowe: Hellsing

Lvl: na chwile obecna 38, a posiadam jeszcze 50 sitha warriora i Mercenary 41 lvl (w imperium jest więcej ludu dlatego przeszedłem na stronę republiki) Przemytnik to ostatnia postać jaka zrobiłem i mam zamiar już do końca się jej trzymać.

Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank): Scoundrel Healer PvE

MMO w jakie grałeś (nazwy gildii w jakich grałeś): World of Warcraft (Straż Sylvanas), Runes of Magic, Mu Online, Silkroad, Ragnarok, Kalonline (jest ich więcej ale te które wymieniłem to gry na których spędziłem najwięcej czasu a gildie podałem tylko w wowie ponieważ od tamtych gier miałem parę lat przerwy... moja pamięć nie sięga tak daleko by zapamiętać wszystkie nazwy)

Dlaczego chcesz wstąpić do nas: Dużo ludzi, parę osób spotkałem na warzone i spoko mi się rozmawiało z nimi, no i chce mieć swoje miejsce w jakiejś gildii. Mam tez wrażenie czytając posty na tym forum ludzi waszej paczki ze to osoby na poziomie a dla mnie to wiele znaczy.

Kilka słów o sobie: Nazywam się Łukasz, jestem z Gdańska, aktualnie bezrobotny (przerwa zimowa), uczę się w weekendy, mam doświadczenie w grach mmo (world of warcraft 3 lata oraz wiele innych gier), co prawda nie siedzę 24/7 przy kompie ale jak trzeba będzie to znajdę czas na wspólny wypad na imperium czy raid jako lekarz. Czasem potrafię siedzieć i grać cały dzień a czasem nie loguje się 2 dni jak mam sprawy w real. Lubie Rock oraz muzykę z lat 70,80 i 90.

Pisanie podań nie jest moja mocna strona, nie mam pomysłów na rozpisanie się nie wiadomo ile bo to chyba zbędne... liczy się tylko jak osoba daje czadu na polu bitwy i komunikuje się z ludźmi, a kultury chyba mi nie brakuje :)

Pozdrawiam LETALIS !

« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2012, 20:12:50 pm wysłana przez Oxygenium »
Who a person truly is cannot be seen with the eye.
Prawdziwej natury człowieka nie dostrzeżesz oczami.

Offline Verne

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Grey Side
  • Gildia: IX Kohorta
  • Nick: Verne
« Odpowiedź #210 dnia: Styczeń 27, 2012, 20:52:28 pm »
Nick: Verne

Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank): Jedi Guardian DPS

Moje doświadczenie z MMO sięga bety classic WoW'a czyli około 7 lat. Już w vanilli byłem w endgamowej gildii, która walczyła o server firsty i pełniłem tam stanowisko zastępcy class officera. W następnych dodatkach byłem w wielu gildiach i często zajmowałem się organizowaniem i leadowaniem raidów.

Razem ze znajomymi szukamy porządnej gildii do której moglibyśmy dołączyć. Z tego co słyszałem cele, którymi się kierujemy w grze, są spójne.

Kilka słów o sobie:
Nazywam się Bartek, jestem studentem III roku Zarządzania. Oprócz zamiłowania do gier MMO interesuję się przede wszystkim finansami i giełdą i z tym wiążę swoją przyszłość. Swego czasu dużo też trenowałem jednak ostatnio lenistwo wzięło górę. :) Jestem bardzo komunikatywny i sam lubię komunikatywnych ludzi. Wymiana zdań jest dla mnie przyjemnością, lubię dyskutować jednak z nadzieją, że coś z takiej rozmowy wyniknie. Ponadto jestem wielkim fanem whisky i popijam zdecydowanie zbyt często. Nie ma to w końcu jak miły wieczór ze znajomymi przy butelce. :)

Witamy w Letalis   -Tiger
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2012, 08:51:26 am wysłana przez Tigerdog »

Offline Matrixx

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Smuggler - Gunslinger
  • Nick: Ladacznica
« Odpowiedź #211 dnia: Styczeń 28, 2012, 07:01:01 am »
Nick:  Matrixx w grze obecnie Ladacznica

Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank):  Smuggler DPS obecnie 16 lvl

MMO w jakie grałeś (nazwy gildii w jakich grałeś):  Trochę tych gierek było ale długo nie zabawiałem w nich ponieważ nie mogłem znaleźć tam swojego miejsca na pewno WoW po drodze były wszelkiego rodzaju gry F2P zahaczyłem trochę archlord trochę aiona ale tylko na  trialu no reszty nie pamiętam bo było parę gierek :) żadna nie dorównywała WoW-owi i SWTOR :D

Dlaczego chcesz wstąpić do nas:  Szukam w świecie SWTOR swojego miejsca i  fajnych ludzi z którymi można będzie i pogadać i fajnie się bawić grając :)

Kilka słów o sobie:  Nazywam sie Tomek obecnie uczę się w policealnej szkole dla detektywów i ochroniarzy dokładniej kierunek Ochrona Osób i Mienia :P w Gry video lubię grac praktycznie od dziecka pierwszą moja grą było Diablo II potem dodatek i tak pochłonęło mnie na parę lat :D MMO jest tym fajne że można poznać pogadać z ludźmi nawiązać nowe znajomości a przy okazji rozerwać się i grać fajnie przy tym bawiąc :) mam nadzieję że zainteresowałem was moją osobą i liczę na pozytywny odzew pozdrawiam i nich moc będzie z wami :)

Kojarzę Nick Ladacznica z War Zone'ów. Byłeś już w jakieś gildii w SWTORze?
na balistic droid nie byłem w żadnej, na serverze tott donetta bylem inna postacia w jakis 2 gildiach ale tam zycie wymarlo i ucieklem z tamtad  :P wole zagrac z liczniejsza grupa jaka jest Letalis :) /Matrix

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 14:02:19 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Verinee

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Grey Side
« Odpowiedź #212 dnia: Styczeń 28, 2012, 19:49:15 pm »
Nick
Verinee

Gram w MMO-sy od ~7lat, znakomitą większość czasu przegrałem w WoW'ie, ale jako, że bardzo mi się nie podoba kierunek w jakim ta gra zmierzała, postanowiłem się z nią rozstać i pograłem trochę w AoC i LoL'a.

Znajomi przekonali mnie, że warto Was poznać jako dobrych graczy i ciekawych ludzi.

Kilka słów o sobie:
Mam na imię Rafał, mieszkam w Warszawie i studiuję Elektronikę i Techniki informacyjne na Politechnice Warszawskiej.
Od 15lat trenuję akrobatykę sportową, więc nadal sporą część czasu spędzam na treningach. Parę rzeczy udało mi się w tym sporcie osiągnąć i swój staż w kadrze Polski też odbyłem paroletni.
Dużo czytam fantastyki i kryminałów, muzyka jest dla mnie tematem otwartym bo słucham każdego rodzaju (choć najwięcej miejsca na dysku zajmuje mi rock :) ).
Ulubiony trunek to jakże cudowna Whisky z colą, dalej plasuje sie dobrze przyrządzone kamikadze. ;D
Nażniejsza jest dla mnie dobra atmosfera i zabawa. :)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2012, 08:52:31 am wysłana przez Tigerdog »

Offline Salguru

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Gildia: IX Kohorta
  • Klasa: Żołnierz - Vanguard
  • Nick: Salguru
« Odpowiedź #213 dnia: Styczeń 28, 2012, 20:38:08 pm »
Nick: Salguru

Trooper Vanguard -Tank

Najwięcej czasu spędziłem grając w WoW -zacząłem w TBC aż do wydania dodatku Cataclysm. Grałem głównie na serwerze Burning Legion,  w gildiach : Asses on Fire, Definition, C9, Legion of Doom pózniej zminiłem serwer. Krótka przygoda z Warhammerem oraz AoC. Aktualnie od czasu do czasu pogrywam W HoN`a i LoL`a.

Przeszło do was kilka osób z któwymi świetnie mi się gra i chiałbym dalej kontynuować gre z nimi. Jak narazie usłyszałem pozytywne info o waszej w gildii więc dlaczego nie spróbować.

Kilka słów o sobie:
Mam na imie Marcin, mieszkam w Łodzi. Aktualnie prowadze własną działalność gospodarczą- kupuje, sprzedaje :P.  W wolnych chwilach bawie sie paroma programami graficznymi.Chetnie pogrywam w weekendy w kosza albo piłke na hali- czasem 3ba dać sobie wycisk a później najlepiej zniszczyć troche szarych komórek przy mocnjeszym trunku. Lubie posiedzieć na komunikatorze i pogadać o wszystkim i o niczym,a jeśli nie odpowiadam tzn że zasnąłem.
Raz na jakiś czs lubie wyskoczyć na snowboard jeśli są fundusze w porfelu.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2012, 08:53:01 am wysłana przez Tigerdog »

Offline drillah

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Żołnierz - Commando
  • Nick: Szrama
« Odpowiedź #214 dnia: Styczeń 29, 2012, 13:21:56 pm »
Nick: Szrama

Commando - obecnie gunner | end game - combat medic. Początkowo chciałem dojść Smugglerem w DPS`ie jednak widząc, że owych macie w nadmiarze postanowiłem zrobić healera

Większość czasu spędziłem przy Wowie, grałem każdą dostępną klasą, oto kilka z moich postaci:

Grałem wszystkimi rolami, tankiem, dpsem oraz healerem. Gdy zaczynam grać daną klasą staram się dowiedzieć jak najwięcej aby zwiększyć jej efektywność w czasie gry.
Jeśli chodzi o inne Mmo to zachaczyłem również o: Guild Wars, Eve Online, Runes of Magic jednak to były krótkie epizody.

Interesuje mnie gra z polskimi graczami w miłej atmosferze, w gildii która poważnie podchodzi do progressu w grze. Nie jestem ciśnieniowcem, jednak nie lubię zostawać w tyle i wydaje mi się, że owa gildia ma wiele do zaoferowania swoim członkom.

Kilka słów o sobie:
 Mam na imię Darek, pracuje w firmie produkującej dźwigi. Niestety praca na 3 zmiany ogranicza mnie trochę, jednak zawsze znajduje czas aby trochę pograć. Dużo czasu spędzam na forach tematycznych oraz lubię od czasu do czasu przeczytać dobrą książkę :).

Daj nam jeszcze parę(naście) godzin. Trwa dyskusja na temat Twojego przyjęcia.    -Tiger

Edit: Dobrze, czekam na rozpatrzenie :)

Przepraszam, że Tyle to trwało. Witamy w Letalis! zgłoś się po inva do któregoś z Oficerów - Tigerdog
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2012, 18:38:09 pm wysłana przez Tigerdog »

Offline Si'a

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Dark Side
  • Klasa: Rycerz Jedi - Sentinel
  • Nick: Si'a
« Odpowiedź #215 dnia: Styczeń 29, 2012, 23:10:23 pm »
Nick
Inevera // Si'a

Po rozmowie z jednym z oficerów, póki co gram Shadow'em Infiltration (w dps) - Nick Inevera. Potem, jeżeli będzie taka potrzeba, Sentinel Combat/Watchman - nick Si'a.

Gram w mmo od 8 lat, od samego początku WoW'a w Polsce. Gildii wymieniać byłoby zbyt dużo, bo było tego od diabła i ciut ciut, wymienię więc tylko te "najlepsze": Entropia - Auchindoun EU, Nulli Secundus - Bladefist/Outlands EU.
Potem przerzuciłem się na SW:TOR'a gdzie zacząłem od samego początku w IX Kochorcie. Ponieważ chłopaki w IX'tce skupiali się na pvp, wraz ze znajomymi wyszliśmy. Potem była Out of Space, ale tam również mało kto chciał dołączyć do "naszej" grupy PVE.

Jak to często bywa, znajomi mnie przekonali. Z tego co wiem, są już nawet u Was. Dodatkowo po krótkiej, acz treściwej, pogawędce z Tigerem, uważam, że jesteście ludźmi dojrzałymi i wiecie na czym polega gra w mmo - max zabawy wśród znajomych, minimum spiny.

Kilka słów o sobie:
Jestem Mateusz, kończę w tym roku Finanse i Rachunkowość w Warszawie. Jednocześnie pracuję, a wolny czas spędzam:
a) SW:TOR i LoL  ;)
b) Verne + Verinee + <inni koledzy> + <napoje wyskokowe> = udany wieczór
c) czytam książki - fantasy, sci-fi, sensacyjne, kryminały i inne godne uwagi
d) uprawiam sporty - tenis, narty i windsurfing (sezonowo co prawda, ale zawsze :P) oraz siatkówka
e) inne outdoorowe formy spędzania wolnego czasu czyli kino, kręgle itp.
f) lubię sobie wypić piwo... albo dwa... ewentualnie siedem  ;D
g) co mi do łba strzeli danego dnia

Generalnie uważam się za człowieka pogodnego, lubię piwo, whiskey z colą, czystą zresztą też, doceniam dobry żart, nawet wredny. Kocham ciastka z kremem!
Nie cierpię głupoty, bezczelności w skrajnej formie (czyli większej niż moja), oraz bigosu.

Do tego robię zarąbistą lasagne. I jestem niesamowicie skromny.

To chyba będzie tyle... Yo!  8)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2012, 08:55:17 am wysłana przez Tigerdog »

Keep Calm And A Jedi Will You Be

Offline Oxygenium

• Administrator
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Jedi Consular - Shadow
  • Nick: Oxygenium
« Odpowiedź #216 dnia: Luty 01, 2012, 14:05:33 pm »
Z chęcią przyjmiemy RANGE DPS'ów, Tanków i jeszcze znajdzie się miejsce na parę Healerów ;]

Offline FeisaR

• Strażnik
  • *
    • Dark Side
  • Nick: FeisaR
« Odpowiedź #217 dnia: Luty 02, 2012, 00:41:59 am »
Wcześniej grałem na BD po stronie Imperium, zastanawiam się natomiast czy do nich wrócić, czy po pół miesięcznej przerwie po opłaceniu ABO nie zacząć grać dla odmiany po stronie Republiki.

Przyjęlibyście po złożeniu aplikacji?
Zastanawiam się pomiędzy Trooperem a Jedi Knightem Guardianem lub Consularem Sage'm

Offline Oxygenium

• Administrator
  • Generał Jedi
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Jedi Consular - Shadow
  • Nick: Oxygenium
« Odpowiedź #218 dnia: Luty 03, 2012, 01:42:00 am »
Jeśli napiszesz dobrze podanie to czemu nie ;]. Ale i tak najpierw musi przejść przez głosowanie itp. W jakich gildiach byłeś?

Offline Madann

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Nick: Madann
« Odpowiedź #219 dnia: Luty 05, 2012, 09:34:41 am »
Nick:
Madann

Jedi Consular/Sage (obecnie w talentach Seer, ale w razie potrzeby zmiana talentów na DPS)

Było tego naprawdę sporo. Począwszy od Lineage gdzie "zwiedziłem" w poszukiwaniu serwerów pół świata. Poprzez Silkroad, Cabal, Aion i kilka innych tytułów.
Najwięcej czasu jednak spędziłem grając w WoW'a. Dopiero tam odnalazłem ostoje i bezpieczną przystań w moich poszukiwaniach. Ta gra przyniosła mi masę pozytywnych emocji. Przygodę z WoW'em zaczynałem na serwerach prywatnych. Potem przeniosłem się ze znajomymi na Oficjala.  Poznalem tam mnóstwo wspaniałych ludzi z którymi do teraz utrzymuje kontakty.

Poszukuje swojego miejsca w tej grze. Zgranej grupy ludzi z która będzie można nie tylko wspólnie poraidowac czy zrobić wypad na Warzon'e, ale i pogadać, pośmiać się i pożartować w czasie wolnym. Większość członków gildii to dojrzali gracze o wyrobionym światopoglądzie i takie towarzystwo mi odpowiada. Pozatym gra ma sprawiać przyjemność, a ja nie lubię "ciśnienia" i dążenia za wszelka cenę do jakichś osiągnięć w grze, a takie podejście prezentuje kilka innych gildii.

Kilka słów o sobie:
Mam na imię Maciej. Jeśli nie pracuje to staram się konstruktywnie spędzić czas. Przeznaczam go na lekturę książek o przeróżnej tematyce. Począwszy od fantastyki a skończywszy na opracowaniach naukowych. Szczególnie interesuje się historia "wieków średnich".
Lubie spotkania w gronie przyjaciół i dyskusje do późna w nocy przy dobrym trunku. Moim "konikiem" jest enologia(winoznawstwo). Staram się zgłębiać wiedzę o winie, jego produkcji, walorach smakowych, regionach z których pochodzi.

« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2012, 14:04:26 pm wysłana przez Oxygenium »

Offline Meevo

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Klasa: Smuggler - Gunslinger
  • Nick: Meevo
Podanie - Meevo
« Odpowiedź #220 dnia: Luty 05, 2012, 14:06:32 pm »
Nick: Meevo
Jaką postacią/klasą będziesz grać : Smuggler - gunslinger to postac ktora obecnie lvluje (47lvl) mam tez jakies inne klasy stworzone ale przemawia do mnie trooper... docelowo commando jeśli chodzi o doswiadczenie to tankowalem/healowalem i dpsowalem w wow w roznych okresach wiec moge sie dopaswac w przypadku jezeli bardziej bedzie potrzebny heal czy cos
MMO w jakie grałeś (nazwy gildii w jakich grałeś): Wow - Skies of Doom, Kink, (bronze dragonflight)
Dlaczego chcesz wstąpić do nas: Moc prowadzi mnie w dobrym kierunku... za Verinee, Ineverą, i Vernem oraz ich znajomymi
Kilka słów o sobie:
1) Mam ciało boga
2) Szkoda że Buddy
3) Nazywam się Adaś
4) Lubię grac w gry mmo
5) Poza tym zajmuje się pracą i spotkaniami ze znajomymi. Lubię poznawać nowych ludzi, imprezować, biegać skakać i fikać koziołki... studiowałem informatyke jednak przerwałem i nie posiadam zadnej wiedzy z tej dziedziny... format c normalnie...
ale za to robie świetną pizze...

Mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialem z wazniejszych rzeczy

Witamy w Letalis - ach te znajomości :D - Tigerdog
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2012, 18:42:19 pm wysłana przez Tigerdog »

Offline MaKaB

• Gildia Letalis
  • Żołnierz
  • *
    • Light Side
  • Nick: Marn
« Odpowiedź #221 dnia: Luty 07, 2012, 14:01:59 pm »
Nick:
Marn

Jedi Guardian - Tank; aktualnie 23 lvl

Pół roku w World of Warcraft i grzech młodości tj. 1,5 roku w Tibii ;).

Chciałbym spędzić czas w miłym gronie oraz zdobyć doświadczenie. Szukałem odpowiedniej, dobrze rozwiniętej gildii. Na Bazyliszku zauważyłem sporą aktywność LETALISu, co dodatkowo wpłynęło na mój wybór. Podoba mi się podkreślenie pracy zespołowej. Wstępując do gildii, planuję w niej aktywnie działać i poprawiać, udoskonalać swoją grę oraz oczywiście skopać tyłki imperialcom ;).

Kilka słów o sobie:
Mam na imię Marcin. Jestem studentem, zapalonym graczem, miłośnikiem KOTORa (gry, komiksy, wszystko powiązane z tematem). W TORze planuję spędzać 15-25 h tygodniowo. Oczywiście dużo zależy od ilości roboty na uczelni. Będę się starał pojawiać regularnie na wspólnych akcjach, tym bardziej, jeżeli wcześniej się zadeklaruję. Poza graniem interesuję się historią, słucham muzyki filmowej oraz metalu/hard rocka.

« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2012, 01:34:57 am wysłana przez Oxygenium »
http://www.makabincoming.blogspot.com
Blog poświęcony grom i tematom okołogrowym.

Offline NiedzwiedzX

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Nick: Lidocaina
« Odpowiedź #222 dnia: Luty 08, 2012, 13:32:15 pm »
Witam.

Nick:
Lidocaina

Jaką postacią/ klasą będziesz grać:
Jedi Consular - Sage ( Healer/ dps w zależności od potrzeb Gildii)

MMO w jakie grałeś:
-GW jakieś półtora roku
- WoW- tu ładnych parę lat z przerwami ( jakieś pół roku przed WoTLK, a koniec zabawy nastąpił ok. rok temu) Początki miałem w gildii Husaria serwer PVE(nazwy nie pamiętam) ale większość czasu spędziłem na Burning Legion Gildia Balls of steel(Horda) Hpalek- Xantaron.
- AoC ( 3-4 miesiące zaraz po premierze serwera Pl)

Od początku swojej przygody w SWTOR chcę należeć do Gildi , która ma przed sobą długą i aktywną przyszłość a czas spędzony na levelowani postaci w gildii pozwoli nam lepiej się poznać.

Kilka słów o sobie:
Co tu dużo gadać- żona, córeczka( 2 latka:))praca na 3 zmiany, więc na brak wolnego czasu nie narzekam, tym bardziej potrzbuje stałej Gildii, w której każdą wolną godzinę będę mógł spożytkować na przyjemnej grze, a nie na staniu i szukani ludzi.
Lubię spotkać się z kumplami w "wyborowym" towarzystwie, pogadać, pożartować.
Jak czas pozwala wędkuje, czytam książki (głównie fantazy i o zjawiskach paranormalnych)

Witamy w Letalis - Aliozo
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2012, 10:32:15 am wysłana przez Aliozo »

Offline Aphofis

• Strażnik
  • *
    • Dark Side
  • Nick: Neagros
« Odpowiedź #223 dnia: Luty 09, 2012, 15:59:39 pm »
Nick: Aphofis
postać: Sentinel ( grałem wcześniej juggernautem po stronie imperium. 50 lvl)
MMO w jakie grałem: WoW ( głównie prywatne serwery), guild wars ( praktycznie od początku gry). Reszta to mniej znaczące tytuły nad którymi zbyt dużo czasu nie spędziłem (metin2, Battle of Immortals...)
Dlaczego chcę dołączyć do Letalis? Przede wszystkim dlatego że cenię sobie milą atmosferę i umiejętność czerpania przyjemności z gry wspólnie ze zgrana ekipa. Mam nadzieję że to własnie u was znajdę.  W grze najważniejsza dla mnie jest dobra zabawa a nie granie "na siłę " żeby zdobyć jak najlepszy ekwipunek.
kilka słów o mnie: No cóż co tu dużo mówić ;p. Fan Star Wars, miłośnik sportów zimowych, student.
P.S.
W temacie zauważyłem że nie szukacie dps'ów już. Mimo to mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Podanie nieco ubogie, ale postanowiliśmy Ci dać szansę. Witamy w Letalis.
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2012, 16:57:26 pm wysłana przez Tigerdog »

Offline Artemis

• Gildia Letalis
  • Strażnik
  • *
    • Light Side
  • Nick: Arrtemis
« Odpowiedź #224 dnia: Luty 11, 2012, 21:57:12 pm »
Nick: Arrtemis
Jaką postacią/klasą będziesz grać (healer/tank): Jedi Guardian
MMO w jakie grałeś (nazwy gildii w jakich grałeś): World of Warcraft - serwer Xavius, gildie Adsumus, Gearless ( horda )

Dlaczego chcesz wstąpić do nas: Szukam gildii z konkretnymi ludźmi, którzy wiedzą o co chodzi w grach MMO. Ponad to jak zwykle ważnym kryterium dla mnie jest kultura gry i świetny klimat gildii. Zależy mi na czerpaniu przyjemnosći z gry w dość wyluzowanej atmosferze a nie tzw. "nolifieniu" jak to było w WoW'ie jeśli chciało się coś konkretnego osiągnąć. Nie chcę tracić czasu na ciągłe szukanie ludzi do gry.

Kilka słów o sobie: Mam na imię Dominik. Uwielbiam Star Wars od momentu obejrzenia Nowej Nadzieji :) Jestem studentem UG, interesuję się historią, najróżniejszymi grami komputerowymi ( najbardziej Kotorami oczywiście :P ). Nie znoszę przemądrzalstwa i cenię sobie chęć pomocy innym. Zależy mi na graniu flashpointów, raidów ( o ile zostaną wprowadzone kiedyś ) jak i PVP.

[admin]Witamy w Letalis!
Jeśli chodzi o raidy, to są one już od początku gry ;]. Przynajmniej na razie 1.
[/admin]
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2012, 00:02:00 am wysłana przez Oxygenium »